U leest het goed: een nieuwe naam! Fysiotherapie Yn't Doarp Eastermar als onderdeel van vijf praktijken, die allemaal hun naam beginnen met Fysiotherapie Yn't Doarp in Augustinusga, Drogeham, Kootstertille, Jistrum en.... Eastermar!
Het ontwikkelen van dit bedrijfsconcept is gestart na het stoppen van Jetze de Boer in Harkema en Eastermar en Ina van Kasteel in Augustinusga en Drogeham.

Zoals bekend heeft Jan Wagenaar de praktijk in Eastermar met ingang van 1 Mei j.l. voortgezet. Siemen Jan Miedema heeft de praktijk van Ina van Kasteel overgenomen. Siemen Jan is een jonge enthousiaste all-round fysiotherapeut met dry-needling als specialisatie. Hij is in opleiding voor manueel therapeut.

Tot 1 Januari 2015 zullen de vijf praktijken van Siemen Jan Miedema en Jan Wagenaar groeien naar de bovengenoemde setting onder de naam Fysiotherapie Yn't Doarp, een naam die we nu voor het gemak al gebruiken.
Lysbeth Algra zal in de oefenzaal patiënten en mensen met sportblessures onder haar hoede nemen. Locatie en tijdstip van het sportspreekuur zullen worden vermeld op de website www.fysiotherapieyntdoarp.nl
Gerlieke Dijkstra is onze bekkentherapeute, zij begeleidt de patiënten met bekkenklachten.
Ineke de Meer is vooral werkzaam in Eastermar, maar zal in de andere praktijken de oudere patiënten onder haar hoede nemen. Tevens zal Ina van Kasteel aan Ineke de fijne kneepjes van het vak overdragen betreffende de CVA patiënten (mensen met hersenbeschadiging).
Jantsje Viëtor is onze manueel therapeute en gediplomeerd in dry-needling.
Jan Wagenaar werkt al jaren in de fysiotherapie en heeft diverse cursussen gevolgd op allerlei vlakken van het beroep. Momenteel doet hij een studie echografie.
Alle therapeuten zijn bekwaam in het (medisch) tapen en kunnen u op dat gebied helpen.

Kijk op www.fysiotherapieyntdoarp.nl onder de knop diploma's naar onze bekwaamheden.
Wij helpen u graag in onze praktijk in De Kjellingen, waar wij binnenkort ook manuele therapie, bekkentherapie en dry-needling aan kunnen bieden.
Siemen Jan Miedema en Jan Wagenaar.

physio

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: