×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 427 niet laden

Weet u wat u moet doen bij een ongeval of hartstoornis? Heel veel mensen weten niet wat te doen bij een (verkeers)ongeluk of een valpartij van een kind op een speelplaats. Dat kan anders. De EHBO-vereniging Drogeham/Kootstertille wil u helpen zodat u niet hulpeloos hoeft toe te kijken bij een ongeval. Wij verzorgen daarom op 18 januari 2017 een EHBO-cursus met standaard de volgende aandachtspunten:

• Basiscursus EHBO

• Reanimatie

• Leren omgaan met de AED

• Kinder-EHBO

Run van jonge ouders op EHBO-les 

Jonge ouders gaan massaal op EHBO-cursus, zodat ze hun kind in geval van nood kunnen redden. Volgens het Rode Kruis is het aantal deelnemers tussen 2013 en 2016 gestegen van 9.000 naar circa 65.000. (Bron: AD van 26 oktober 2016)

Voor aanmelding en meer informatie: neem na 18.00 uur telefonisch contact op met onderstaande bestuursleden van de EHBO-vereniging:

Mevr. I. Zandberg 0512-352435
Mevr. S. Kloosterman 0512-331082

Deze cursus is in Kootstertille. Let op: sommige zorgverzekeraars vergoeden de cursus EHBO. Kijk hiervoor op uw zorgkostenpolis.

EHBO

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen