Betreft in aktiviteit op: 01 april 2016
Datum 2 toekomstige activiteit: 02 april 2016
Datum 3 toekomstige activiteit: 03 april 2016
Information
Publisearre: 03 maart 2016 | Kategory: Keunst, muzyk en teater
Meerzigt muzyk teater

'Voor de Kunst Weekend' in Theater Meerzigt

Information
Betreft in aktiviteit op: 01 april 2016 | 02 april 2016 | 03 april 2016

Binnenkort zal Theater Meerzigt zijn laatste activiteiten als 'Een klein theater voor een groot publiek' organiseren. Na 7 jaren succesvolle programmering met meer dan 120 voorstellingen sluit Theater Meerzigt zijn theateractiviteiten af met een feestelijk 3-daags programma met goede muziek, leuke artiesten, humor, gezelligheid en een hapje en een drankje. Van elke verkochte kaart gaat € 5,- naar één van de projecten van de crowdfunding organisatie 'Voor de Kunst'.

De gekozen voorstellingen in dit 'Theater voor de Kunst' weekend zijn een selectie uit de vele optredens van diverse programma’s en artiesten die in Theater Meerzigt hebben opgetreden de afgelopen jaren. Op 1 april wordt gestart met een speciaal op Eastermar gericht cabaret van Arno van der Heyden; op 2 april Sânman & Sikke en Frederike Kleefstra met een mooi close harmonyprogramma en op de 3e april de feestelijke afsluiting met boeiende oorspronkelijke verhalen en aanstekelijke dansmuziek van Hylke Tromp met 'Wiltsje fan Paezens'.

Meer informatie over dit theaterweekend en reserveren van kaarten via www.theatermeerzigt.nl

logo meerzigt

Werom nei de foarige side

 
 

Foar redakteuren:

Sykje:

Friese tekst vertalen:

Kopieer de tekst en plak deze in de 'Oersetter'.

Eastermar.nl en privacy

Doarpsside Eastermar.nl pleatst 'cookies' foar in optimale wurking en it byhâlden fan de statistiken. Graach jo akkoart!