haadsponsor-easterbarren

Theater Meerzigt wenst alle Eastermarders en bezoekers uit de regio een prachtig Easterbarren!

We zijn er trots op dat we 2 jaar lang de hoofdsponsor mochten zijn van dit unieke festijn, wat in onze ogen nooit verloren mag gaan!

Voor 2014/2015 dragen we het hoofdsponsorschap over aan bouwbedrijf Swart; een onderneming die al meer dan 100 jaar op allerlei wijze verbonden is aan het maatschappelijke leven in Eastermar en we waarderen het enorm dat dus voor de komende jaren Easterbarren weer georganiseerd kan worden voor de vele duizenden die jaarlijks dit evenement bezoeken.

Wij willen hierbij ook de vele Eastermarders bedanken, die zo getrouw onze theatervoorstellingen bezoeken. Het is ons een voorrecht om een culturele bijdrage te kunnen leveren in ons dorp en dat kan uiteraard alleen door de inzet van onze vrijwilligers,  maar ook door onze vaste club van theaterbezoekers uit het dorp!

Wij hopen jullie a.s. zaterdag allemaal te ontmoeten in onze zaal en op het terras bij de trailer aan de achterzijde van Meerzigt. Er staan weer een paar mooie ‘previews’ op het programma.

Ook in de avond is er bij ons nog gelegenheid voor een gezellige nazit met een sfeervol haardvuur en op de achtergrond muziek van ‘jammende’ Eastermarders en mogelijk nog wat extra Russische klanken van The Compatible.

En als je zin hebt om even mee te spelen, neem dan gerust je eigen instrument mee!

Maar vooral: allemaal een schitterend Easterbarren toegewenst!

Mei freonlike groetnis,

Ada en Heymen

haadsponsor-easterbarren