'The Passion' is een eigentijdse vertolking van het lijden en sterven van Jezus. Het verhaal wordt verteld, gespeeld en uitgebeeld en de verschillende scenes worden benadrukt door het gebruik van popmuziek.

In de Stille Week van Pasen trekt de landelijke 'Passion' inmiddels duizenden bezoekers en wordt het verhaal van Pasen op toegankelijke wijze uitgedragen. Vanaf januari zijn al zo’n 55 mensen druk bezig om ook hier in Eastermar een eigen versie van 'The Passion' op poten te zetten! Het wordt een mooie voorstelling met hedendaagse popmuziek van onder andere Bløf, Coldplay en Adele. En dat allemaal met de inzet van het (soms verborgen!) talent van eigen dorpsgenoten! Jong en oud doet er aan mee.

Op zaterdag 19 maart, voorafgaand aan de Stille Week, zal deze Passion twee keer worden opgevoerd in De Hege Stins, Torenlaan 12 -14.

Middagvoorstelling: 16:00 uur
Avondvoorstelling: 20:00 uur

Voor beide voorstellingen is een maximaal aantal kaarten beschikbaar
Deze kaarten zijn op 29 februari verkrijgbaar in De Hege Stins, Torenlaan 12 – 14, vanaf 19:30 – 21:00. Vanaf 1 maart zijn de kaarten verkrijgbaar bij 'Alles ûnder ien dak'. WEES ER SNEL BIJ, WANT OP = OP!!

Bent u, of ben jij in verband met de voorjaarsvakantie beslist niet in de gelegenheid om kaarten te halen en lukt het ook niet om dit door iemand anders te laten doen, stuur dan een mail naar: kaarten@pgeastermar.nl Wij houden dan kaartjes vast die op een later, persoonlijk afgesproken, moment kunnen worden afgehaald.

De kaarten kosten:
€ 1,- per kaartje voor kinderen tot en met 12 jaar
€ 2,50 per kaartje voor kinderen boven de 12 jaar & volwassenen

(Als bovenstaande entreekosten uw budget te boven gaan en u tóch graag zou willen komen, laat het ons dan even weten via bovenstaand mailadres).

Wij hopen jullie allemaal te zien op 19 maart!

Het Missionaire Team,

Helga Hiemstra & Wietske van der Zee

The Pasion