Optreden  Anastasia Kozlova en Dessy Radeva op zaterdag 15 januari in  ‘THEATER MEERZIGT’ te EASTERMAR

EASTERMAR:  Op zaterdag 15 januari om 20.00 uur vindt in Theater Meerzigt te Eastermar een voorstelling plaats van Anastasia Kozlova en Dessy Radeva, getiteld: ‘Componisten en hun (verloren) Liefdes’.

Violiste Anastasia Kozlova geeft samen met pianiste Dessy Radeva een concert met als thema ‘Componisten en hun (verloren) liefdes’, met verhalen uit mythes en sprookjes. Deze jonge, veelbelovende musici spelen niet alleen prachtig, maar maken het publiek ook deelgenoot van verhalen over de stukken die zij spelen. Zij verstaan de kunst klassieke muziek toegankelijk te maken voor een breed publiek. Een concert in een ongedwongen sfeer voor jong en oud, kenner, liefhebber en onervaren klassieke muziekluisteraar. Beide musici hebben een indrukwekkende lijst van internationale optredens op hun naam staan en vele festivalprijzen gewonnen.

Entree € 15,00 en dat is inclusief koffie/thee bij ontvangst en een hapje en drankje na afloop. Voor reserveringen: www.theatermeerzigt.nl. Bellen mag ook naar: 0512-471232 of 0512-472190.

 

Klik hier voor de Theater Meerzigt nieuwsbrief

 

meerzicht