Op zondag 14 december om 15:00 uur treedt in Theater Meerzigt te Eastermar het Friese Vocaal Ensemble ‘Lijn 12’ op met het nieuwe programma ‘Heb het leven lief’.

De vocalisten komen uit diverse muzikale geledingen. De muzikale stimulans en deskundigheid zijn in handen van Sjoek Nutma, afgestudeerd aan het Stedelijk Conservatorium in Leeuwarden en het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Het koor dat sinds 2000 maandelijks optreedt in Fryslân en daarbuiten, brengt al jaren een zeer divers repertoire op de planken.
‘Heb het leven lief’ is een programma met een geheel nieuw concept. Naast een doordacht  opgebouwd muzikaal programma, deels á capella, deels onder begeleiding van pianist Tinelies Beetsma, kan de bezoeker ook genieten van schitterende filmische beelden. 
Beeld en  muziek versmelten tot een naadloos geheel door een gestileerde choreografie. Hierdoor wordt het bijwonen van dit concert een totaalbeleving dat de zintuigen prikkelt. Met ‘Heb het leven lief’ brengt Lijn 12 met muziek de grilligheid van het leven onder de aandacht. Over de liefde, verlies, vrolijkheid, feesten en de moed om door te gaan.
Het is  een bijzonder programma  dat naast muzikaal genot ook tot nadenken stemt.  Met nummers van The King Singers, Ramses Shaffy, The Beatles, Afrikaanse muziek en nog veel meer. De voorstelling is geschikt voor jong en oud; er is veel te zien en te beluisteren en het publiek hoeft zich dus geen moment te vervelen.

Bezoek voor meer informatie en het beluisteren van een aantal muziekfragmenten: www.lijn12.com.
Entree € 15,00 en dat is inclusief koffie/thee bij ontvangst én een hapje en drankje in de pauze.
Reserveringen via www.theatermeerzigt.nl.

lijn 12