Op 20 maart is er in de Hege Stins in Eastermar een informatieavond geweest over 'de Landschapssymfonie', uit te voeren op zondag 30 juni in Eastermar. Vanaf woensdag 24 april wordt er elke woensdagavond geoefend om een mooi stuk totaaltheater neer te zetten.

Samen met Joost Wiersma, een gelegenheidskoor o.l.v. Frank van Dijk en spelers wordt het verhaal verteld van de dreigende teloorgang van de Fryske Wâlden. We zingen Weep, o mine eyes in een Friese vertaling van Swaan Postma en de eerste 30 seconden van Cantus (song of the night). Daarnaast zijn we op diverse manieren inzetbaar, zoals bij het produceren van natuurgeluiden en een enkeling mag ook zijn/haar acteurskwaliteiten inzetten. Kijk voor meer informatie op https://www.facebook.com/LandschapsSymfonie/.

Twijfel je nog? Kom sfeer proeven op woensdagavond 24 april vanaf 19:30 uur. Deze avond staat in teken van een bezoek aan de locatie en wat losjes kennismaken. We verzamelen in de schuur van Pier Jan Boersma, Seadwei 3, Eastermar.

beeld landschaps symfonie v4 facebook