Betreft in aktiviteit op: 04 oktober 2014
Information
Publisearre: 08 september 2014 | Kategory: Keunst, muzyk en teater
Meerzigt teater

'Juster is fuort' in Theater Meerzigt

Information
Betreft in aktiviteit op: 04 oktober 2014

EASTERMAR:  Op vrijdag 4 oktober, ’s avonds om 20.00 uur, gaat in Theater Meerzigt in Eastermar de productie ‘Juster is fuort’ van Stichting De Poppestien in reprise. `Juster is fuort’ is een Friestalig toneelstuk van Bouke Oldenhof, dat in maart van dit jaar in première ging. De 18 voorstellingen waren binnen een paar weken uitverkocht en daarom is besloten om nog 12 extra voorstellingen uit te voeren in de maanden oktober en november.  Het stuk wordt gespeeld door Hilly Harms en Popke van der Zee, en geregisseerd door Wiesje Jansma-de Vries. In `Juster is fuort’ vindt Wytse-Johannes zijn moeder Jetske, liggend op de vloer van haar huis. Een beroerte. Ze herinnert zich niets meer van haar verleden. Wytse-Johannes zit vol vragen over zijn jeugd. Als hij van zijn moeder antwoorden wil krijgen, moet dat nu. `Juster is fuort’ is een intieme en milde confrontatie van twee beschadigde mensen die het leven weer op de rails proberen te krijgen. Een voorstelling over ziekte en zorg.
Kaarten á € 15,00 ( inclusief koffie/thee bij ontvangst en een hapje en drankje na afloop) zijn uitsluitend te reserveren via www.theatermeerzigt.nl. De zaalcapaciteit is beperkt tot 50 plaatsen, dus tijdig reserveren is gewenst.

Juster is fuort-persfoto-groot

Werom nei de foarige side

 
 

Foar redakteuren:

Sykje:

Friese tekst vertalen:

Kopieer de tekst en plak deze in de 'Oersetter'.

Eastermar.nl en privacy

Doarpsside Eastermar.nl pleatst 'cookies' foar in optimale wurking en it byhâlden fan de statistiken. Graach jo akkoart!