Een voorstelling & een bundel met reisverhalen.
Berlijn is nu een magneet, voor mensen uit de hele wereld, voor toeristen en anderen, die er willen wonen, werken of studeren. Bennie Huisman reisde de afgelopen jaren vaak naar de stad, verdiepte zich in het roerige verleden en zag, te voet of op de fiets, een stad van nu in gesprek met toen. Eine Stadt erinnert sich...
Hij schreef een bundel met verhalen, van de trage fietsreis er naar toe, van ervaringen en ontmoetingen onderweg. Met mensen van nu en met sporen van het verleden, waarvan de wonden nog altijd zichtbaar en voelbaar zijn.
Maar dat is maar de helft van het verhaal. Want hoe wordt iemand een reiziger, zanger en schrijver?
Welke zoektocht brengt een jongen uit het Friese waterland zoveel jaren later in Berlijn?
Dat is niet alleen een reis langs plekken, maar ook langs liedjes & verhalen uit een leven.

Tijdens deze voorstelling op zondag 17 maart 2019 vanaf 15.00 uur in De Verhalenkamer (in De Skoalle) te Eastermar zal Bennie Huisman, zanger & muzikant en verhalenverteller & schrijver, ons meenemen op zijn reizen naar Berlijn.
Deze voorstelling is voor iedereen toegankelijk, waarbij door het beperkt aantal beschikbare plaatsen en om teleurstelling te voorkomen, opgave vooraf noodzakelijk is.
Aanmelden kan bij Sieta Tolsma van De Verhalenkamer.
De voorstelling is inclusief koffie, thee en versnaperingen. Aan de gasten wordt na afloop een vrijwillige bijdrage gevraagd om de kosten te dekken. Wij hopen weer op vele belangstellenden.

Bennie Huisman en Sieta Tolsma

Opgave door middel van: e-mail: verhalenkamer@eastermar.nl telefoon: 06 57 33 52 69

De deuren van De Verhalenkamer (De Skoalle), Torenlaan 2 te Eastermar, zijn vanaf 14.30 uur open en de koffie en thee staan klaar.

Bennie Huisman