Eastermarders,
In oantal minsken wit dat er komt, mar foar de leafhawwers dy't it noch net witte ûndersteande oankundiging. Dus oant de 27ste om 21:00 oere. Alderwetsk op it fytske fan ’t Breed ôf?
Gr. Michel

Ben Prestage in kiehool 


ZATERDAG 27 OKTOBER BEN PRESTAGE IN KIEHOOL

Ben Prestage, de 'one-man-blues-band' uit Florida bespeelt in zijn eentje een combinatie van de cigarbox-gitaar, mondharmonica, drums en banjo en zingt daar ook nog eens bij. Hij brengt rauwe Florida-swamp-blues op een zeer karakteristieke en gedreven wijze.

Ben Prestage is zo'n muzikant waarbij je van verre al ziet aankomen dat het een succesverhaal is. Opgegroeid op het platteland in Florida met niets anders dan muzikale familieleden, buren en vrienden. Zonder een cent te makken, maar allemaal met één grote liefde: Blues!
Begonnen als eenzame straatmuzikant, keek hij de kunst af van zijn mede-straatmuzikanten. Gewapend met gitaar en drums verovert hij nu langzaam de wereld. Ben Prestage, de one-man-blues-band uit Florida, USA.
Liefhebbers van Seasick Steve moeten zorgen dat ze vooraan staan bij Ben Prestage, want waar eerstgenoemde ophoudt gaat Ben verder! Opgegroeid met bluegrass en Mississippi country blues, die hij meenam naar Florida om er zijn eigen interpretatie van de Florida Swamp Blues van te maken. Met (cigarbox-)gitaar, banjo, lap steel, dobro, mondharmonica en drums zorgt hij voor de ultieme one-man-band ervaring. Compleet, veelzijdig, vurig, rauw en gepassioneerd!

Zie ook: http://www.youtube.com/watch?v=fupcbiNHkrU&;feature=fvst

Support act: Bas Kleine & his harmanicas

“ Harpdriven roots, jump and old school blues”.

Bas Kleine & His Harmaniacs gaan terug naar de “Beale Street Corner Feel” . Een contrabas, een snaredrum, mondharmonica en gitaar en een goede song. Wie in de waan verkeert dat blues zwaar op de maag valt, zal zich na een portie “Harmaniacs” bekeerd voelen als een dopeling. “The Harmaniacs” hebben echter geen missie, slechts een doel: “let the good times roll!”.
BAS KLEINE – mondharmonica/zang:
HERMAN DRIESTEN – gitaar
RON AWATER – contrabas/zang
WILLEM DE JONGH – snaredrum/hihat


Reserveren: www.blues-americana.nl
of 0511-471464/06-50563617
Buurt- en Klubhuis Kiehool
Schoolstraat 102
9251 ED Burgum
Zaal open 20:30 uur
Aanvang 21:30 uur
Entree: 12,50 euro