Op zaterdag 16 januari om 20.00 uur vindt in Theater Meerzigt een optreden plaats door Jan Arendz van Tryater met het programma ‘Arendz’ Arends’, onder regie van Rients Gratama . Gedurende een maand lang staat dit programma wegens groot succes opnieuw op de speellijst van Tryater. De 1e voorstelling vindt plaats in Meerzigt. Op zijn ‘eigen wijze’ vertelt acteur Jan Arendz over zijn bijna-naamgenoot, de schrijver Jan Arends. En hij raakt met hem in gesprek. Jan Arendz gaat op zoek naar Jan Arends. Had Jan Jan moeten helpen? Lijkt Arendz misschien wel wat op Arends? En natuurlijk kruipt hij in de huid van de schrijver, om zijn gedichten voor te dragen en de randen van Arends’ ziel te onderzoeken.

image001

Jan Arends was schrijver, reclameman en huisknecht, onder lezers bekend van zijn verhalenbundel Keefman (1972). Arends heeft ook een beperkt aantal gedichten gepubliceerd. Een groot deel van zijn leven heeft hij in psychiatrische inrichtingen doorgebracht; hij maakte zelf een eind aan zijn leven.

De voorstelling ‘Arendz’ Arends begint om 20.00 uur.

Entree € 12,50 (freon en 65+ € 11,25; CJP/CKV €10,00) en dat is incl. koffie/thee bij ontvangst en een drankje in de pauze.

Voor reserveringen: 0512-472190 of 0512-471232. Emailen mag ook naar: theater@hotelmeerzigt.nl

Meer informatie in de bijlage: Nieuwsbrief Theater Meerzigt

Voor een persoonlijk groet van Jan Arendz aan Eastermar klik hier

Werkgroep Theater Meerzigt

Heymen Jansen