Information
Publisearre: 25 februari 2011 | Kategory: Ferslach Aktiviteit
goed doel

Opbrengst Snertbarren overhandigd aan de Diaconie

Het Snertbarren op 29 januari was weer een groot succes. Naast de gezelligheid, de goede snert en de kampioenen heeft dit 'barren' het mooie bedrag van € 340,-- opgebracht.  Afgelopen woensdag, 25 februari jl., heeft Jannes Hamstra namens de organisatie van het Snertbarren deze opbrengst overhandigd aan de voorzitter van de diaconie, Herman Koops. De diaconie was blij verrast met de aandacht voor haar werk en is zeer ingenomen met het bedrag van € 340,--. Zij zal, volgens de wensen van de organisatie van het Snertbarren, dit geld besteden aan hulp aan inwoners van Eastermar. Over de invulling van deze hulp verwijzen wij u naar het artikel zoals dat in de BREEDút nummer 2 jaargang 2011 is gepubliceerd.

De diaconie van de PKN gemeente Eastermar dankt alle ‘snertsieders’ voor hun culinaire inspanningen, de proevers voor hun bijdrage en de organisatie voor het feit dat zij aan de diaconie heeft gedacht. De gulle gift zal goed gebruikt worden!

opbrengst-snertbarren
Herman Koops (l) neemt de envelop van Jannes Hamstra(r) in ontvangst
foto: Saskia van den Berg

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich:

Werom nei de foarige side

 
 

Foar redakteuren:

Sykje:

Friese tekst vertalen:

Kopieer de tekst en plak deze in de 'Oersetter'.

Eastermar.nl en privacy

Doarpsside Eastermar.nl pleatst 'cookies' foar in optimale wurking en it byhâlden fan de statistiken. Graach jo akkoart!