Als eerste willen we opmerken dat het fijn is dat er weer zoveel buurten zich hebben ingezet om mee te doen aan deze wedstrijd.
Twee buurten vonden we er echt bovenuit steken. Dat waren It Heechsân en de Skoalstrjitte. Voor ons gevoel waren er dus ook 2 buurtvoorstellingen die beide de 1e  prijs verdienden. Voor ons een geluk dat we een puntentelling hanteerden. De 1e prijs is gewonnen door It Heechsân, al was het maar met 1 punt verschil.

Het gehele Heechsân was bij de voorstelling betrokken, van start tot finish. Van trekker tot reedrider. Alle elementen waren uitgebeeld met oog voor detail. Hier is veel werk verricht!. Mooi om te zien dat je van een zo uitgestrekte buurt een mooi geheel kunt maken.

De 2e prijs is gewonnen door de Skoalstrjitte. Net niet 1e dus, maar ook een mooi geheel. Tot in details typisch Hollands. Een vrolijke en frisse uitstraling. Van mooie tulpen tot de oer-Hollandse fiets, om een paal of tegen een hek. Geverfd in de drie zo bekende kleuren. Ook hier is veel werk verricht en tot in de kleinste details.

De 3e prijs gaat naar It Fjouwerkant. Ook hier is echt nagedacht over de details (best een lastig thema: Delfts Blauw), een strakke en nette uitstraling en de gehele buurt is er bij betrokken.

Siebe, Wieke en Gerbina

De uitslagen van de spelletjes op de Komerk:

1) Heechsân
2) Grutte Hoarnst
3) Teye Tolstraat / Snakkerbuorren / Wâltsje
4) Fjouwerkant
5) E.M. Beimastrjitte
6) Markrite
7) it Hôf
8) Kamp
9) it Wytfean
10) Ien Fan Sin
11) Skoalstrjitte

Touwtrekken: Winnaar: Grutte Hoarnst

foto's buurtvoorstellingen:
Heechsn_1e_priis_buurtvoorstelling
 Eerste prijs voor it Heechsân

buurtvoorstelling3
Tweede prijs voor De Skoalstrjitte
 

 tredde priis
Derde prijs voor it Fjouwerkant 

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: