Information
Publisearre: 16 februari 2018 | Kategory: Gemeente
ferkiezings

StemWijzer/StimWizer Tytsjerksteradiel online

Op 21 maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Niet iedereen weet precies welke onderwerpen er spelen in de gemeente en wat de standpunten van de politieke partijen hierover zijn. Daarom heeft de gemeente Tytsjerksteradiel een StemWijzer laten maken door ProDemos. De StemWijzer is een stemhulp en berekent met welke partijen u de meeste overeenkomsten hebt. De StemWijzer/StimWizer voor Tytsjerksteradiel staat vanaf woensdag 14 februari online op https://tytsjerksteradiel.stemwijzer.nl en is ook in het Frysk in te vullen.

 

De StemWijzer bevat maximaal 30 stellingen. Deze kunt u beantwoorden met ‘eens’, ‘oneens’ of ‘geen van beide’. De politieke partijen in Tytsjerksteradiel hebben zelf toelichtingen gegeven op hun standpunten in de StemWijzer. Daardoor kunt u gemakkelijk bekijken wat zij van een bepaald onderwerp vinden. Ook kunt u de partijen eenvoudig met elkaar vergelijken.

logo gemeente Tytsjerksteradiel

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich:

Werom nei de foarige side

 
 

Foar redakteuren:

Sykje:

Friese tekst vertalen:

Kopieer de tekst en plak deze in de 'Oersetter'.

Eastermar.nl en privacy

Doarpsside Eastermar.nl pleatst 'cookies' foar in optimale wurking en it byhâlden fan de statistiken. Graach jo akkoart!