header-tytsjerksterdiel

Slotdebat lijsttrekkers gemeenteraadsverkiezingen 2014
Maandag 17 maart 2014 | 19.30 uur
De lijsttrekkers van de politieke partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Tytsjerksteradiel maken zich op voor het grote slotdebat. Voor hen is dit de laatste kans om de kiezers te overtuigen. Het slotdebat staat onder leiding van René Koster, bekend van Omrop Fryslân. RTV Kanaal30 zendt het debat rechtstreeks uit op televisie.

Opmaat naar de verkiezingen
Het slotdebat is de opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 19 maart. Onder leiding van René Koster krijgen de lijsttrekkers kort de gelegenheid uit te leggen wie ze zijn, waarom het belangrijk is op hun partij te stemmen en wat de belangrijke onderwerpen uit hun partijprogramma’s zijn. Daarna debatteren de lijsttrekkers per koppel van twee over pittige vragen en stellingen van de debatleider. Aan het eind van de debatavond vertellen de lijsttrekkers nog één keer kort waarom hun partij de stemmen verdient.

Programma
Het debat begint om 20.00 uur. In de pauze en na afloop is er voor iedereen gelegenheid in contact te komen met de lijsttrekkers en de kandidaat-raadsleden. In de zaal en via twitter (#slotdebatTD) kunnen vragen worden gesteld aan de lijsttrekkers.

Uitnodiging
U bent van harte uitgenodigd om bij het verkiezingsslotdebat aanwezig te zijn. Dit vindt plaats op maandag 17 maart 2014 om 20.00 uur in Landgoed Glinstra State, Schoolstraat 83 in Burgum De inloop is vanaf 19.30 uur

Gebruik de stemwijzer : Via 30 stellingen kunt u uitvinden met welke politieke partij u de meeste overeenkomsten heeft.

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: