Information
Publisearre: 16 februari 2017 | Kategory: Doarpsûntwikkelings
foarsjennings

Voortgang werkzaamheden geldautomaat Eastermar

Zoals u bekend is de geldautomaat aan de Elte Martens Bemastrjitte 11B in Eastermar al enige tijd buiten gebruik. De werkzaamheden die nodig zijn om de geldautomaat te vervangen zijn omvangrijker dan in eerste instantie werd ingeschat. 

Werkzaamheden 

Voor het plaatsen van de nieuwe geldautomaat is een verbouwing nodig. Door de lange levertijd (ongeveer tien weken) van de materialen is de geldautomaat tot op heden buiten gebruik. We gaan er op dit moment vanuit dat medio mei de geldautomaat in Eastermar gebruiksklaar is.

Geldautomaten in de regio 

Heeft u tijdens de verbouwing contant geld nodig? U kunt hiervoor terecht bij de geldautomaten in Burgum (Bulthuissingel 2), Harkema (Bouwe Harkemastrjitte 5a), Kootstertille (Alde Dyk 2) en Surhuisterveen (De Kolk 37). 

Rabo Geld Express

Ook is het mogelijk om via de Rabo Geld Express contant geld thuis te laten bezorgen. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Rabobank Drachten Friesland Oost via telefoonnummer 0512 58 77 77 of via mail particulieren.dfo@rabobank.nl

pinautomaat

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich:
  • Doarpetoer!
    Informatie
    27 mei 2021

    Doarpetoer!

    Samen met u willen de gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel de sociale basis in onze dorpen v... Fierder lêze »

Werom nei de foarige side

 
 

Foar redakteuren:

Sykje:

Friese tekst vertalen:

Kopieer de tekst en plak deze in de 'Oersetter'.

Eastermar.nl en privacy

Doarpsside Eastermar.nl pleatst 'cookies' foar in optimale wurking en it byhâlden fan de statistiken. Graach jo akkoart!