De afgelopen maanden is er al weer heel wat gebeurd met ‘it BetterSkip’. Allereerst heeft het voormalig ‘Hoekje’, de achterkant van it BetterSkip, een metamorfose ondergaan. Fysiotherapie Yn ’t Doarp heeft een prachtige ruime en frisse fysiotherapie en fitnessruimte gecreëerd. Iedereen kan nu in eigen dorp gaan fitnessen!

Ook is bouwbedrijf Swart druk bezig met de voorkant van ‘it BetterSkip’. Op de afbeelding is te zien hoe dit er in 2016 ongeveer uit komt te zien.
Omdat ‘it Betterskip’ op een beeldbepalende plaats staat, is er door de architect veel aandacht besteed aan het uiterlijk van het gebouw. Toekomstgericht en passend in de landelijke omgeving van Eastermar.

Op de linker afbeelding zijn 2 ingangen te zien. De hoofdingang van de huisartsenpraktijk komt in het nieuw te bouwen voorportaal. Op de benedenverdieping is o.a. plaats voor de huisarts, de apotheek, 2 praktijkondersteuners (voor lichamelijke klachten en voor psychische problemen) en het Huisartsenlaboratorium/Certe.
Via de 2e zij-ingang  kan men op de bovenverdieping komen. Hier is plaats voor andere zorggerelateerde instanties zoals bijvoorbeeld de thuiszorg. Aan de voorkant van de bovenverdieping is een grote vergaderruimte gepland (met een prachtig uitzicht!). Omdat we op onze huidige locatie echt ruimte te kort komen, kijken we erg uit naar de verhuizing!

We houden u op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

betterskip

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: