Bij het sportterrein staan sinds 2 jaar containers waarin vetten, oude electrische apparatuur en kleding kunnen worden gebracht. Van de kledingcontainer is nooit gebruik gemaakt, misschien een goed teken. Het vet werd soms met open flessen in de container gegooid wat natuurlijk niet de bedoeling was want dat geeft veel rotzooi. In de container met electrische apparatuur werden tv's, beeldschermen en zelfs een bureaustoel aangetroffen wat ook niet de bedoeling is.

Bovendien vond de jeugd het nodig om met de spullen te spelen en deze te vernielen wat veel troep gaf om de container. We mochten het elke keer weer opruimen. De Stichting Burgerkamp heeft daarom besloten het contract op te zeggen wat inhoudt dat de containers inmiddels zijn verwijderd.
electrische

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen