Van 1 t/m 8 september 2013 fietsen Minne Okkema, Iwan Bies, Eit Jonkman en Edou Ritsma met een team van 9 wielrenners de Tour for Life. Deze achtdaagse fietstocht van 1250 kilometer start in Bardonecchia (bij Turijn) en eindigt via Frankrijk, Zwitserland, Luxemburg en België op de Cauberg in Limburg. Het doel is, minimaal €15.000,00 per team in te zamelen voor Artsen zonder Grenzen.
Samen met 5 andere teamleden, die elders uit Nederland komen, proberen wij via sponsoring het minimale bedrag binnen te halen. De hoofdsponsor, ASAP Utilities uit Zwolle, heeft haar naam al aan ons team verbonden. Onder de naam “ASAP for Life” bedwingen we bergen als de Col de Madeleine, l’Alpe d’Huez, Col de la Croix de Fer in deze monstertocht. De Tour for Life is nog geen algemeen bekende fietstocht maar zal in 2013 toch haar lustrum vieren. In 2012 bracht deze tocht meer dan € 1.500.000,00 op ten behoeve van Artsen zonder Grenzen. Er deden 60 teams mee. Tot nu toe hebben zich voor 2013 al 74 teams ingeschreven. De verwachting is dat het totaalbedrag van 2012 overschreden wordt.

Om aan deze verwachting te kunnen voldoen heeft ons team “ASAP for Life” meer sponsoren nodig. Wij organiseren speciale acties om voldoende geld binnen te halen. Voor bedrijven is het bijvoorbeeld mogelijk, tegen een bepaald bedrag de bedrijfsnaam op het wielertenue te laten plaatsen of de bedrijfsnaam aan een bepaalde etappe van de Tour for Life te verbinden. Dit zijn slechts twee van de vele mogelijkheden om ons team financieel te ondersteunen.
Wanneer u ons team financieel of op een andere manier wilt ondersteunen of suggesties heeft dan kunt u contact opnemen met ondergetekenden of surfen naar onze teamwebsite www.asapforlife.nl of naar de officiële website www.tourforlife.nl . Alles is welkom!
Als deelnemers van team “ASAP for Life” hopen wij met uw steun zoveel mogelijk geld binnen te halen voor Artsen zonder Grenzen, een organisatie die medische noodhulp verleent in crisisgebieden.
Namens team “ASAP for Life”
Eit Jonkman, Minne Okkema, Iwan Bies en Edou Ritsma

tour for life

(v.l.n.r. Minne Okkema, Nils Klopper, Eit Jonkman, Edwin Gels, Arjan Potter, Iwan Bies, Edou Ritsma, Willem Oosting en Dirk van Klinken)

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: