Samen met Henk van der Veen doe ik mee aan de crazy car run 2019. Dit is een georganiseerde avontuurlijke autorit met crazy challenges. Deze tocht is van 11 februari t/m 16 februari 2019. Een van de opdrachten is zoveel mogelijk geld ophalen voor het UMCG kanker researchfonds. Nu ben ik op zoek naar sponsors die mij en mijn maat hier in willen steunen en/of helpen. We hebben inmiddels een auto op de kop kunnen tikken en deze zou eventueel met uw reclame bestickert kunnen worden, een financiële bijdrage zou natuurlijk ook super zijn. Misschien kunt u ons zelfs helpen aan een overlevingspakket voor onderweg. Met alle kleine beetjes kunnen we er een te gek avontuur van maken, en een mooi bedrag op halen voor het UMCG kanker researcher fonds. Via deze link kunt u het UMCG kankerfonds sponsoren. https://www.geef.nl/nl/actie/crasy-car-run-2019/donateurs

Groeten Raimondo Drenth

crazy car

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen