Ik, Mike Okkema, ga in week 31 de Alpe d'Huez lopen. Mijn vader gaat samen met een andere groep uit Eastermar deze berg op fietsen en ik wilde ook graag iets doen, maar dan voor een goed doel. Daarom ga ik de route van de Alpe d'Huez lopen. De Alpe d’Huez bestaat uit 21 bochten en is in totaal 13,8 km lang en heeft een stijgingspercentage van 7,9 %. In totaal worden 1061 hoogtemeters overbrugd.

Het wordt een zware klim, maar ik ben al een tijdje aan het trainen. Het goede doel wat ik heb gekozen is KIKA. Deze stichting zet zich in voor kinderen met kanker. Ik vind het erg belangrijk dat deze kinderen ook de juiste hulp en medicijnen krijgen.

Mijn vraag aan u, wilt u mij hiervoor ook sponsoren. Dit kan bijvoorbeeld voor € 0,50 per bocht. U kunt dan een mailtje sturen naar Alvast bedankt voor uw hulp! Ik ga mijn best doen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KIKA.

Klik hier voor de poster
 
Groetjes Mike Okkema

alphuez

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen