Ondernemen, iets voor u?

Plannen om voor uzelf te beginnen? Als startende ondernemer heeft u waarschijnlijk veel vragen. Om succesvol te kunnen ondernemen, is het belangrijk dat u goed voorbereid van start gaat. Maar hoe pakt u dat nu aan?

Om u te informeren over de start van uw bedrijf, organiseren de gemeenten Achtkarspelen, Dantumadiel, Dongeradeel, Tytsjerksteradiel en Kollumerland c.a. in samenwerking met Kamer van Koophandel Noord-Nederland een drietal informatiebijeenkomsten:

- woensdag 14 maart 2012, aanvang 19.30 uur, gemeentehuis Buitenpost;

- maandag 26 maart 2012, aanvang 19.30 uur, gemeentehuis Burgum;

- woensdag 28 maart 2012, aanvang 19.30 uur, gemeentehuis Dantumadiel;

Tijdens de bijeenkomsten die u gratis kunt bijwonen, krijgt u onder meer informatie over hoe u zich het beste kunt voorbereiden op de start van een eigen bedrijf, welke stappen u moet nemen en aan welke formele eisen u moet voldoen. Deze en andere zaken zullen in kleine groepen aan de orde komen, waardoor er ook volop ruimte is voor het stellen van persoonlijke vragen. Na afloop van de bijeenkomst is er ruimte om onder het genot van een hapje en een drankje met andere startende ondernemers na te praten.

Deelname aan de informatiebijeenkomsten is gratis, maar wel geldt, omwille van de uitvoering, een maximum aantal deelnemers per avond (ca. 20 personen). Heeft u interesse, meld u dan zo spoedig mogelijk (voor uiterlijk 9 maart) aan! U kunt zich aanmelden bij:

Gemeente Achtkarspelen, Ilona Boekhorst, bij voorkeur per e-mail, i.boekhorst@achtkarspelen.nl onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer. Voor vragen kunt u eveneens contact opnemen met Ilona Boekhorst onder telefoonnummer 0511-548200.

Klik hier voor de poster

 

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: