logo Sinnich Advies

Budgetcoaching/Financieel advies in Tytsjerksteradiel e.o.

Sinnich Advies is opgericht door Wendy Keizer-Wijma uit Eastermar. Na een gedegen opleiding in 2010 bij o.a. Eef van Opdorp (bekend van het televisieprogramma Uitstel van Executie en Koffietijd) is Wendy in september jl. begonnen met haar bedrijf, Sinnich Advies, financieel advies & budgetcoaching. Zij begeleidt mensen met allerhande financiële vragen.

Zij wil mensen weer in- en uitzicht bieden in hun hele financiële huishouding, zodat ze weer ‘sinnich’  financieel verder kunnen leven. Wendy heeft veel ervaring in de (financiële) dienstverlening, zodat zij ook onafhankelijk naar de verzekeringen en eventuele hypotheek kan kijken. Dit kan mensen vele euro’s per maand besparen! Al tijdens de opleiding is gebleken dat er veel geld te besparen is en/of aan te wenden. Vandaar dat een budgetcoach zich vaak snel terugverdient, maar bovenal inzicht geeft in de inkomsten en de uitgaven. De financiën helder hebben levert een 'sinnige' toekomst!
Wanneer u de financiële administratie (bv. door ziekte, ouderdom of beperking) niet meer kunt doen, kunt u ook bij Wendy terecht. Zij doet de financiële administratie met veel plezier.

U kunt vrijblijvend contact met haar opnemen, via telefoonnummer 06-12180545 of per e-mail: info@sinnich-advies.nl .  
Voor meer informatie zie ook de website www.sinnich-advies.nl.

sinnich-advies

 

Oar doarps- en ferieningsnijs: