De lente heeft weer zijn intrede gedaan, dit is voor iedereen een mooi jaargetijde, zo ook voor uw AGF-specialist. Er komen vele vernieuwde producten beschikbaar waardoor uw AGF-specialist de ruimte krijgt om zijn vakmanschap te tonen. Hamstra Griente- en Farskspesjalist uit Eastermar doet dit onder andere door een ruim assortiment rauwkostsalades aan te bieden. Deze worden allemaal in eigen keuken bereid en dat levert een aantal erg lekkere, gezonde en calorie-arme salades op.

Deze unieke ambachtelijke salades krijgen veel positieve reacties van vaste klanten en dat heeft ertoe geleid dat Jannes Hamstra ook dit jaar weer meedoet aan de verkiezing ‘Beste rauwkostsalades van Nederland’. Daartoe zal in de maanden mei en juni elke week een rauwkost of salade in het
zonnetje gezet worden als ‘salade van de week’.

De jury van de verkiezing zal een onaangekondigd bezoek brengen aan Hamstra Griente- en Farskspesjalist. Vervolgens worden deze salades en rauwkost beoordeeld op punten als originaliteit, versheid, smaak en presentatie. Na alle deelnemers te hebben bezocht zal de jury besluiten wie er dit jaar aan de haal gaat met de Rauwkostbokaal 2012.

Een ding is zeker, Jannes Hamstra maakt een goede kans om in de prijzen te vallen.

janneshamstra2

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: