meerzigt

Goed, hoe leggen we dit uit:
Wij stoppen met het uitbaten van Meerzigt Eastermar.
Zo, dat is eruit...
Gelukkig kunnen wij in de buurt blijven wonen en zullen Yn Balâns Yoga en ACCES catering gewoon vanuit Eastermar actief blijven.
In eerste instantie zouden wij door blijven huren tot juli 2021, maar gezien de huidige maatregelen is het voor ons gunstiger om Meerzigt eerder te verlaten. Ada en Heymen geven ons deze mogelijkheid en nu gaat het dan ook behoorlijk snel allemaal.
Iedereen die meegewerkt heeft om Meerzigt tot een succes te maken bedanken wij voor een mooie tijd!
Wij gaan op zoek naar een plek waar onze catering en yoga door kunnen groeien en hopen dat Meerzigt een nieuwe eigenaar of uitbater krijgt welke (wellicht in combinatie met ons) actief blijft voor het dorp!

Liefs en tot gauw,
Anne & Christiaan (en Jens)
_____________________________________________________________________________________

Beste Eastermarders,

Het is al weer 4 jaar geleden dat wij uit Theater Meerzigt vertrokken naar Leeuwarden. Hoewel we dus niet meer dagelijks betrokken zijn bij het wel en wee in het dorp, krijgen we tijdens onze bezoeken aan vrienden en ook aan Meerzigt uiteraard nog wel het één en ander mee.
En zo weten we dan ook dat er al enige tijd berichten rondgaan in het dorp over een ophanden zijnde verkoop van Meerzigt en dat gaat inderdaad gebeuren, en zelfs wat sneller dan gepland, omdat het verhuizen en weer inrichten van ACCES Catering nu eenmaal enige tijd in beslag neemt en er door de recent aangekondigde ‘tijdelijke’ lock-down die tijd er nu (helaas) voldoende is. Dus gewoon een praktisch besluit.

Uiteraard zijn we nu aan het nadenken over de toekomst van het pand in deze roerige tijden. De kans dat er een traditioneel horecabedrijf in zal komen in de vorm van café of restaurant is niet heel erg voor de hand liggend; en gelukkig zijn die er ook nog voldoende in het dorp, maar we richten ons wel op doelgroepen die op de één of andere manier wel allerlei activiteiten willen organiseren en er zo wat reuring blijft in en om het pand. We hopen dat dat gaat lukken.

We willen graag afsluiten om jullie als dorpsgenoten te bedanken voor het vertrouwen dat jullie de laatste jaren aan Christiaan en Anne hebben gegeven en we weten dat jullie alles wat er in Meerzigt door en met hen georganiseerd is in die tijd, ook heel erg gewaardeerd hebben.
Verder wensen we hen een goede overstap naar een andere locatie om vandaaruit weer verder te groeien met het succesvolle bedrijf. We zullen hen zeker verder blijven volgen en waar nodig ondersteunen.

Met vriendelijke groet / Mei Freonlike Groetnis,
Ada & Heymen

Meerzicht Eastermar2

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: