Met stille trom heeft Herbergh de Parel deze week, net voor de Pasen, zijn deuren geopend. De officiële opening volgt een paar weken later.

Na drie maanden intensief verbouwen is het even knipperen met de ogen wanneer men voor het eerst bij 'de Parel' binnenkomt. Er is sprake van een totale metamorfose. Warme terratinten, donkerbruin houtwerk en sfeervolle verlichting zorgen voor een gezellig en smûk café-restaurant. Eigenaar/kok Martin van der Veen presenteert met plezier zijn met zorg samengestelde menukaart. Ook visliefhebbers en vegetariërs kunnen in de Herbergh uitstekend terecht.
Mede-herbergierster Jetty van der Veen serveert op verzoek een heerlijk Belgisch biertje van de tap; al weer een reden om de komende Paasdagen eens een bezoek aan dit nieuwe etablissement te brengen. Wie alleen nieuwsgierig is of even wil kennis maken, is natuurlijk ook van harte welkom.

Op 16 april zal de officiële opening zijn. Tot die tijd hebben de familie van der Veen en het nieuwe personeel even de tijd om de laatste puntjes op de i te zetten om de slogan 'Uw ambiance voor sfeer en gezelligheid' geheel waar te kunnen maken.

Image

Image

E.M. Beimastrjitte 15, 9261 VG Eastermar, tel: 0512-472600
www.herberghdeparel.nl

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: