Aan alle Eastermarders,

Ook langs deze weg willen wij bekendmaken dat Hamstra’s groenten en fruit per 1 september de deuren gaat sluiten.
De reden hiervoor is dat Jannes een ander vak gaat uitoefenen. Per 1 september zal hij bij taxibedrijf Wolters in Drachten gaan werken als chauffeur.
Op de lange duur werd het aantal werkuren toch als erg belastend ervaren en de extra vrije tijd die wij nu gaan krijgen is meer dan welkom. Het geeft een beetje een dubbel gevoel omdat het werken in de winkel toch erg leuke kanten heeft en de binding met de mensen groot is.
Deze beslissing is al enkele malen uitgesteld, mede omdat we het niet over ons hart konden krijgen dat het dorp weer een winkel moet missen maar uiteindelijk is het beter voor onze gezinssituatie dat we een andere weg inslaan. Wij blijven in het huidige pand wonen tenzij iemand bijvoorbeeld de groentezaak in zijn geheel over wil nemen. Dan zullen wij ons opnieuw moeten beraden.
Wel willen we onze winkel als te huur aanbieden. Soms horen wij wel eens van bepaalde ideeën van dorpsgenoten die het wel eens zouden willen proberen om tijdelijk of definitief een zaak op te starten.
Voor Eastermar zou het mooi zijn wanneer het pand een winkelpand zou blijven. Hebt u plannen in deze richting, laat het ons dan weten en wie nog een prima kracht in de winkel zoekt, wij weten er nog wel een! Dorien Tadema.
Tot 1 september draait de zaak volop door en pas in de laatste week zullen wij gaan leegverkopen.

Met vriendelijke groeten,
Jannes en Gepke Hamstra

Image
De gezellige winkel van Jannes Hamstra sluit per 1 september

 

 

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: