Na weken in spanning te hebben gezeten is het nu eindelijk bekend. Uit een groot deelnemersveld aan AGF specialisten is gebleken dat Hamstra Griente en Farsk Spesjalist de wedstrijd om de rauwkostbokaal 2012 heeft gewonnen!

In de afgelopen maanden is de strijd om de rauwkostbokaal weer gestreden. Ook dit jaar was er weer een sterk deelnemersveld van echte AGF-specialisten, die allen hoogwaardige rauwkosten en salades instuurden. Veelal worden deze lekkernijen ambachtelijk bereid en zo komt een uniek product tot stand. Dit heeft het voor de jury wederom lastig gemaakt om een winnaar te kiezen.
Toch is men dit jaar weer van mening dat enkele rauwkosten en salades boven de rest uitstaken. Hamstra Griente en Farsk Spesjalist is één van de specialisten die met haar rauwkosten en salades tot winnaar is bekroond in de strijd om de rauwkostbokaal 2012.

Met name versheid, originaliteit en presentatie waren buitengewoon goed, dit is vooral dankzij de ambachtelijke bereiding. Dit garandeert namelijk versheid en dus smaak! Het is goed om te weten dat Hamstra Griente en Farsk Spesjalist een goed adres is voor ambachtelijke rauwkost en salades.
Zeker met het oog op de lente en de naderende zomer, zodat de consument nog meer kan genieten van de vele verse producten die bij deze prachtige seizoenen horen.

janneshamstra1

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: