Herbergh de Parel

Beste dorpsgenoten,

Onlangs hebben we bekend gemaakt ‘Herbergh de Parel’ te gaan verkopen. Onze passie ligt nu eenmaal meer bij de keuken en het restaurant, dan bij het hotel. Dit is de reden waarom we een nieuw restaurant gaan openen in Surhuisterveen.
Wij zijn erbij gebaat dat De Parel snel in andere handen komt, zodat wij die van ons vrij krijgen voor de nieuwe plannen. Dit is dan ook de reden waarom we op dinsdag 2 juli een vrijwillige veiling organiseerden. Oprecht hopen we dat er snel een nieuwe uitbater voor het hotel-restaurant gevonden wordt, die na vijf jaar het stokje van ons overneemt en zo in het hoogseizoen van 2013 al de vruchten kan plukken. Toen we in 2008 in Eastermar neerstreken werden we met open armen ontvangen. We hopen dat het dorp onze opvolger(s) ook zo verwelkomd.
Als dank voor de afgelopen jaren hebben we tot 2 juli a.s. een speciaal menu samengesteld, gebaseerd op ‘Eastermarder klassiekers’. Dit driegangenmenu staat niet op de dinerkaart, het is enkel bedoeld voor inwoners van Eastermar en hun eventuele gasten. We serveren het alleen de hele maand voor een bijzonder vriendenprijs van 19.50 euro.

Parel menu voor Eastermarders

Graag tot ziens in De Parel! Martin en Jetty van der Veen

Menu voor Eastermarders als PDF

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: