Smûke Snein met muziek van Dixie Doodle in Meerzigt Eastermar. Akoestisch, meerstemmig en swingend het nieuwe seizoen in! Zondagmiddag 23 september vanaf 15.00 uur, hartelijk welkom.

Akoestisch, meerstemmig en swingend: Dixie Doodle speelt een mix van Amerikaanse country, Ierse folk en Fryske luisterliedjes. Traditionals, eigen werk en songs van Old Crow Medicine Show, Bob Dylan, Neil Young, Van Morrison, Daniel Lohues en anderen worden met een aanstekelijk enthousiasme gebracht.

Smûke Snein: Eens in de maand leuke muziek, theater, cabaret met een hapje en drankje. We kunnen  alvast verklappen dat zondag 28 oktober het dak van Meerzigt er af gaat. Denk aan één van de hoogte punten van Easterbarren. Wooden Moons

Bedankt!

Hartelijke groet,

Eit en Christiaan (Smûke Snein in Meerzigt Eastermar)
smuke snein 23 9 2018

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen