Je moet zo veel!

Je moet (of wilt?...) zo veel! Herkent u dat? Kom dan zaterdagavond 21 maart 2015 om 20:00 uur naar Theater Meerzigt en luister naar de uitvoering van ‘Zo veel’ door de band Fauvist!

De zelfgeschreven nummers van Laura Johannes zijn theatraal, lyrisch en worden vol overgave gezongen. Laura speelt met haar band Fauvist, bestaande uit Maarten Ebbers, Michiel Schreuders en Daniel van Huffelen. Fauvist speelt Nederlandstalige nummers, diep geworteld in oerstijlen als flamenco, blues en fado. En met veel humor.
Fauvist-2

Voor een voorproefje ga je naar https://www.youtube.com/watch?v=V_jk_b7W7CU (Zwoegen) of https://www.youtube.com/watch?v=2YQ8jJQ4oZ0 (Zo veel).

Een vrouw, een paar mannen en een tent vol instrumenten In het programma ‘Allemaal op weg’ vertrekken vier vrienden van huis, gewapend met een tent, een paar matjes, een kruiwagen vol instrumenten en een kratje bier. Ver van volle mailboxen, te hoge hypotheken, stukgelopen liefdes en onopgeruimde huizen, maken zij een tussenstop in de natuur. Met alleen zon, wind, regen en een kampvuur maken zij de balans op. Zijn zij gelukkig? Doen zij het goed? Of weten zij hoe het beter kan? Een intiem theatraal concert vol verhalen, goedkope biertjes, marshmallows en goede muziek, veel goede muziek.

Enkele reacties van het publiek:

-> Super. Prachtige stem en oprechte mimiek!
-> Super leuk, grappig, kwetsbaar!!! Must see!
-> Hele originele liedjes, herkenbaar, goed gezongen.

Na hun optreden gaat u gegarandeerd vrolijk naar huis. Of blijft u voor de altijd gezellige nazit nog iets met de muziekvrienden drinken in Theater Meerzigt. Wees welkom!

Kaarten a € 15,-- (uiteraard met koffie/thee bij ontvangst en een pauzedrankje en hapje) graag reserveren via www.theatermeerzigt.nl

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen