EASTERMAR:  Op zaterdag 25 mei om 20.00 uur vindt in Theater Meerzigt te Eastermar een uniek optreden plaats van de Zuid Afrikaanse topartiest Niël Rademan met zijn programma ‘Woordenaar’

Niël treedt op met grote Zuid-Afrikaanse podiumsterren en in het Londense West End bevinden zich beroemde persoonlijkheden zoals Andrew Lloyd Webber en Richard Attenborough onder zijn gehoor. Hij is als één van de topartiesten uit Zuid-Afrika te gast op het Zuid Afrikaans Festival in Den Haag en bezoekt daarnaast een select aantal theaters. ‘Woordenaar’ is een programma met gevoelige vertolkingen van Afrikaanstalige volksmuziek en Europese chansons. Niël zal het speciaal voor deze voorstelling vertaalde Zuid Afrikaanse 'Al lé die berge nog so blou' in het Fries zingen, om daarmee de universele verbinding van de muziek tussen onze beide culturen uit te drukken.

Entree € 15,00 en dat is inclusief koffie/thee bij ontvangst én een hapje en drankje in de pauze. Reserveren: www.theatermeerzigt.nl of telefonisch via: 0512-471232

Klik hier voor het mooie “moenie weggaan nie  / ne me quitte pas”  door Niël Rademan

Niel Rademan

 

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen