Beste Eastermarders,

Op 19 januari 2013 (19.00 uur) wordt in de gerenoveerde kerkzaal van het kerkgebouw op’t Heechsân een groot wilddiner gehouden. Op dat moment zijn de kerkbanken nog niet geplaatst, zodat er een ‘vrij veld’ is om tafels en stoelen neer te zetten onder de klassieke kroonluchters.

Naast het proeven van wild kunt u genieten van een prachtige ambiance, een avondvullend programma met live muziek, een bazaar en tal van andere activiteiten. Kortom: een unieke kans op een onvergetelijke avond.

Entreekaarten (€ 20,- per persoon) zijn vanaf vrijdag 9 november te koop bij 'Alles Under Ien Dak'.

Vanwege de grote belangstelling op voorhand zijn er nog slechts beperkt kaarten beschikbaar.

De opbrengst van de avond gaat naar een fonds om de kerk en de bijhorende gebouwen te voorzien van goede voorzieningen op het gebied van beeld, geluid en andere multimedia zoals internet. Deze voorzieningen zijn er niet alleen voor de kerkgangers maar voor het hele dorp bij o.a. concerten, trouwerijen of begrafenissen.

Indien u hier meer informatie over wilt, dan kunt u contact opnemen met Hielke Tillema, per e-mail: of telefonisch: 355802

Klik hier voor de poster 

wildd

 

 

 

 

 

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen