EASTERMAR: In de herfstvakantie op woensdag 24 oktober om 14.00 uur vindt in Theater Meerzigt te Eastermar een familievoorstelling plaats door ‘RakMak’ met ‘Geblèr en Ko’. Geblèr en Ko is de nieuwe familievoorstelling van belevingstheater Rakmak.

Rakmak


De toeschouwers worden meegenomen naar het leven en werken op een boerenstee. Zij kunnen kijken, luisteren, voelen, ruiken en proeven van de sfeer op het platteland. Belevingstheater betekent dat de kinderen niet stil hoeven te zitten maar volop worden betrokken in het spel. Dus ook voor de kleintjes een belevenis! Deze familievoorstelling voor jong en oud wordt gespeeld tijdens de Herfstvakantie, dus is een leuk uitje voor de kinderen met hun ouders en opa's en oma's.
Entree € 10,00 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen t/m 12 jaar.

Reserveren kan via www.theatermeerzigt.nl of telefonisch via: 0512-471232
Voor meer informatie, ga naar www.theatermeerzigt.nl en www.rakmak.nl

 

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen