Spirituele wandeltocht in Eastermar verplaatst van 8 naar 15 september

Wandeltocht:‘HOREN, ZIEN EN ZWIJGEN’

EASTERMAR- Op zaterdag 1 september gingen in heel Nederland mensen langs de deuren om hun buren een glossy aan te bieden; een luxe tijdschrift met de titel MEER. Ook in Eastermar werd het tijdschrift huis aan huis verspreid.


wandeltocht-hiking-eb61440a 

Het tijdschrift MEER is gemaakt met het doel om met elkaar in gesprek te raken over de vraag of er MEER is tussen hemel en aarde. Met het oog daarop organiseert de werkgroep MEER Eastermar een inspirerende wandeltocht. Deze tocht wordt, anders dan eerder vermeld op deze site, gehouden op zaterdag 15 september en heeft als thema ‘Horen, zien en zwijgen’.‘Omdat er op zaterdag 8 september in Eastermar verschillende activiteiten worden georganiseerd, waaronder het paardenspektakel, hebben we de wandeltocht een week verschoven’, legt Sippie Wijnsma van de werkgroep uit.

Langs de route, die ongeveer 5 kilometer lang is en langs mooi paden rondom Eastermar leidt, staan op verschillende plaatsen bordjes met een inspirerende tekst om over na te denken en over in gesprek te gaan.

De tocht start om 11.00 uur én om 19.00 uur bij de kerk in de Buorren. Opgave is niet nodig.
Voor wie de route liever op een ander tijdstip op eigen gelegenheid loopt: hij blijft tot half oktober staan. Een routebeschrijving is te verkrijgen bij TIP-Eastermar, www.tip-eastermar.nl, ‘Alles ûnder ien dak’ en www.eastermar.nl.

pdfRoutebeschrijving-wandeltocht.pdf

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen