EASTERMAR:  Op zaterdag 16 april om 20.00 uur vindt in Theater Meerzigt te Eastermar een voorstelling plaats van het duo NIHZ (Niet In Het Zwart) in samenwerking met verhalenverteller Loek Boer.

image002

Een aangrijpend programma waarin Joodse muziek gecombineerd wordt met bijzondere verhalen over de Tweede Wereldoorlog. Het eerste verhaal ‘De buit bedroeg ruim 46 miljoen’ gaat over de grootouders van NIHZ-lid Bobby Rootveld. Zij zaten in het verzet in Twente en deden actief mee met de grootste bankroof uit de vaderlandse geschiedenis.

‘De pianist en de kelner’ is fictief en gaat over een Joodse pianist. Na een concert wordt hij bediend door een ober met een Duits accent. Waar kent hij deze man van ...?

NIHZ vertelt eigentijdse verhalen met een sterke lijn naar ons verleden!

Entree € 15,00 en dat is inclusief koffie/thee bij ontvangst en een hapje en drankje na afloop. Voor reserveringen: www.theatermeerzigt.nl. Bellen mag ook naar: 0512-471232 of 0512-472190.

Zie voor meer informatie de bijgevoegde Theater Meerzigt Nieuwsbrief .

Met Vriendelijke Groet / Mei Freonlike Groetnis,  

Werkgroep Theater Meerzigt

Heymen Jansen

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen