×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 457 niet laden

Op 26 maart treedt de Nederlandstalige band PuurNL op in 't Breed.

PuurNL, de nederpopcoverband van Noord-Nederland.

Zin in een avondje onvervalste nederpophits van toen en nu?

logo puurnl 26-1-2010 22-30-14

PuurNL biedt een avond muzikaal genot met nummers die iedereen kan meezingen. Muziek van de beste nederpopbands van ons land, zoals De Dijk, Bløf, Het Goede Doel, The Scene en vele anderen.

PuurNL bestaat uit vijf ervaren muzikanten die, na in diverse (cover)bands gespeeld te hebben, besloten om het eens anders te doen dan alle andere bands. PuurNL maakt daarom uitsluitend muziek van Nederlandse bodem in de Nederlandse taal. Dat betekent een feest met enthousiaste muzikanten en herkenbare nummers met een hoog meezinggehalte. De nadruk ligt op de echte popnummers, maar een incidentele smartlap wordt ook niet geschuwd.

Kwaliteit en enthousiasme staan bij PuurNL hoog in het vaandel. Een professionele licht- en geluidsinstallatie is daarom ook bij ieder optreden aanwezig voor een optimale beleving.

PuurNL zorgt voor een spetterend feest en de garantie dat de dagen na een optreden onze nederpophits niet meer uit je hoofd te krijgen zijn.

Voor meer informatie kijk op www.puurnl.nl of neem contact op via

 

 

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen