×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 88 niet laden

Op 1 januari 2010 staat Rottevalle op de Unox duikkaart van Nederland. Traditiegetrouw wordt ook hier het nieuwe jaar ingeluid met een ijskoude duik. Paviljoen de Leyen werkt dit jaar samen met Unox en hun eigen duikmeesters en Ok van Batenburg om dit evenement tot een geslaagde duik te maken. Duikmeester Ok van Batenburg voorzag hen van onmisbare tips en tricks voor een geslaagde Nieuwjaarsduik. Met deze informatie op zak staat Rottevalle in de startblokken voor 1 januari aanstaande. De duik zal om 14.00 uur plaatsvinden; sms, mail of bel je aanmelding door en na de duik zal er op het terras van paviljoen de Leyen muziek klinken met warme traktaties en natuurlijk voor iedere held gratis heerlijke snert! Paviljoen de Leyen, www.deleyen.nl – – 06-12247775 (0512-341120) of zoek ons op Hyves.

voor meer informatie en tips klik hier

nieuwjaarsduik-banner

nieuwjaarsduik

 

 

 

 

 

 

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen