×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 427 niet laden

In het laatste weekend van de herfstvakantie organiseerde 'Drumband de Marko's' een spooktocht door en rondom Eastermar. Zowel vrijdag- als zaterdagavond waren start- en finishlocatie 'Herbergh de Parel'.

Vanaf Herbergh de Parel ging de tocht via de E.M. Beimastrjitte langs een spectaculaire vuuract tegenover 'It Betterskip'. Veel aanwonenden hadden langs de route kaarsjes neergezet en enkele hadden zelfs een spookvoorstelling gemaakt! Hierna vervolgden de bijna 240 deelnemers de tocht via Mâlewei en Bildtwei naar het fietspad langs de Zwarteweg. Diverse griezels, spoken en andere enge figuren kwamen ze hier tegen. Wat te denken van allerlei figuren uit de populaire televisieserie 'Walking dead', een bijzondere versie van Roodkapje of een stel boeven? Bij 'Theetuin de Welp' werden de vermoeide deelnemers ontvangen met een glaasje vampierlimonade en trollenkeutels. Na deze welkome pauze waren de deelnemers welkom in een spookziekenhuis op De Boskkamp. Buurtvereniging 't Hof pakte uit met een prachtige spookact. Een mummie en een man met kettingzaag waren enkele ingrediënten van deze spookact. De bijna 240 deelnemers kwamen moe maar vol griezelige verhalen terug bij Herbergh de Parel.

IMG 1071 1

DSC 8816

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen