Op vrijdag 30 maart vond de 2e editie van de onderlinge streetdancewedstrijd plaats. Alle streetdancegroepen die onder leiding van Froukje Schotanus staan, dansten mee in dit spektakel. In totaal deden er 12 groepen mee aan deze wedstrijd: 6 uit Eastermar, 4 uit Drogeham en 2 uit Sumar. De groepen waren onderverdeeld in 3 categorieën: A (basisschoolleerlingen), B (12-14 jaar) en C (14+). Uit elke categorie kwam 1 winnaar.

De volgende teams waren de gelukkigen. Cat. A: The Dance Girls uit Drogeham (roze shirts met zwarte bolero); Cat. B: De Hamsterfamkes uit Drogeham (Adidas trainingsjasjes) en Cat. C: demoteam C-Lected uit Eastermar (zwarte jurkjes).
 
Alle meiden en jongens die meededen aan de wedstrijd gingen naar huis met een prachtige medaille, voor de prijswinnaars stond er nog een beker klaar. Al met al kunnen we zeggen dat het een groot succes was en we hopen dat iedereen er de volgende keer weer bij zal zijn. 

Klik hier voor de fotoreportage gemaakt door Elly Schotanus en Albert Bakker

ABA 2673

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen