Burenhulpdienst Lokaal loket

Omdat er voorlopig geen bijeenkomsten of evenementen zijn ivm corona, tonen we geen agenda.

In deze vreemde en bijzondere tijd willen we graag wat extra op elkaar letten. Daarom vragen wij uw aandacht voor het volgende:

In Eastermar is Lokaal Loket een 'burenhulpdienst'. Via ons 06 nummer kunt u ons bereiken voor hulpvragen van 9.00 tot 17.00 uur.
Hulpvragen kunnen bijvoorbeeld gaan over het halen van boodschappen of medicijnen, het bij de weg zetten van de container, het uitlaten van de hond of wanneer er behoefte is aan leesboeken. Het hoeft niet alleen om deze of andere hulpvragen te gaan. Het kan ook zijn dat er behoefte is aan een praatje via de telefoon.

Laten we in deze tijden vooral een beetje op elkaar letten in Eastermar! Pak bijvoorbeeld eens de telefoon en vraag aan je buurvrouw/buurman hoe het gaat.

Hartelijke groet,
Lokaal Loket

Lokaal Loket

Alhoewel wij ons best doen om alle informatie zo correct mogelijk te verwerken, is de webredactie van Eastermar.nl niet verantwoordelijk voor eventuele verkeerde informatie op deze website. Dit geldt ook voor de agendagegevens.

Tekst valt onder © www.eastermar.nl. Voor foto's geldt het © Copyright (auteursrecht) van de maker. De maker geeft bij het insturen automatisch het recht van de webredactie om de betreffende foto's op www.eastermar.nl te publiceren, evt. met naam of bronvermelding.

De redactie heeft het recht reacties, eastermerk- en gastenboek-items te verwijderen. Dit geldt ook voor ingezonden e-mailberichten.

Bij het samenstellen en publiceren van berichten op deze site worden de spelregels/redactieprotocol in acht genomen welke zijn opgesteld in samenwerking met een aantal dorpsbewoners. Deze groep Eastermarders is representatief voor heel Eastermar.

Voor Eastermar.nl is een privacy-eastermar-2018.pdf opgesteld, in overeenkomst met de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Versturen van foto's naar de redactie

Let op dat ingestuurde foto's geen auteursrechtelijke problemen opleveren. Mocht dit wel gebeuren dan wordt de evt. geldelijke boete verhaald op de persoon die de foto heeft ingestuurd!

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen