In de maanden februari en maart zal de strijd om de rauwkostbokaal van 2008 worden gestreden. Vele groente- en fruitspecialisten uit heel Nederland zullen hun specialisme op het gebied van rauwkost en salades dagelijks in de praktijk brengen.

Ook Hamstra`s groenten en fruit uit Eastermar zal aan deze wedstrijd deelnemen.

Dit bedrijf is op het gebied van rauwkost en salades reeds vele jaren een begrip. Gedurende de maanden februari en maart zal elke week de 'salade van de week' onder de aandacht van de klant worden gebracht.

De jury zal telkens onaangekondigd een bezoek aan de deelnemers brengen en een steekproef uit het saladeassortiment nemen. Kwaliteit, smaak, originaliteit en presentatie zijn belangrijke criteria voor de jury. Uit de deelnemers zullen bedrijven worden genomineerd voor de RAUWKOSTBOKAAL die in april zal worden uitgereikt.

De strijd om de rauwkostbokaal wordt georganiseerd door de VAST-groep: een organisatie van zeven toonaangevende groente- en fruitgrossiers in Nederland.

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen