Nieuw in Eastermar: KdV sport&events
Veel mensen “moeten” van zichzelf sporten. Dit omdat het “moet” voor hun gezondheid, omdat ze er goed uit “moeten” zien of omdat ze beter “moeten” zijn dan andere mensen in die sportdiscipline.
KdV logo
Ik ben Kor de Vries uit Eastermar en naar mijn mening is het belangrijkste van sporten/bewegen dat je er plezier in hebt en er volop van geniet. Vanuit plezier ontstaat er meer positieve energie en durven mensen te ontdekken. En laat dat ontdekken nou juist heel belangrijk zijn om te leren en dus eigenlijk ook stiekem steeds een beetje beter te worden in hetgeen ze doen. De voordelen voor je gezondheid en lichaam krijg je er dan gratis bij!

Deze opwaartse spiraal ervaar ik in het sporten maar kan eigenlijk toegepast worden op je hele leven. Spelen, Ontdekken, Leren en Inspireren. Vanuit die woorden en in die volgorde probeer ik m’n leven in te richten en vanuit die visie is KdV sport&events ontstaan.

Lees meer in de flyer !

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen