×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 427 niet laden

Meerzigt gaat weer door met de vertrouwde sfeer en een nieuw elan...

Ada Roelants en Heymen Jansen beëindigen na 10 succesvolle jaren hun activiteiten in Meerzigt te Eastermar. De bekende hotel, feest- en vergaderlocatie met daarnaast het in de hele regio populaire Theater Meerzigt (’een klein theater voor een groot publiek’) wordt nu overgedragen aan de nieuwe eigenaren Manuela Lenz en Christiaan Steijn, de huidige bedrijfsvoerders van ACCES catering in Eastermar, die daarmee hun dienstverlening verder verbreden voor zowel de zakelijke als de private markt.

De activiteiten in Meerzigt worden voortgezet volgens het concept zoals dat al vanaf de eerste eigenaar eind 19e eeuw heeft bestaan: Een open huis voor mensen die elkaar bewust of terloops ontmoeten en willen genieten van een goede sfeer, eerlijke gastvrijheid, een feestelijk glas en een goede maaltijd. Vanuit hart en ziel. Dus waar iedereen zich welkom voelt.

In Meerzigt gaat ACCES catering door zoals u van hen gewend bent, maar ook verder met de activiteiten die u reeds bij Meerzigt kent. In juli is ACCES catering naar Meerzigt verhuisd en vanaf de eerste augustus is het hotel geopend. Meerzigt Eastermar gaat weer vergaderfaciliteiten, verjaardagsfeesten en jubilea aanbieden. Wellicht ook Happy Hours, culturele evenementen en in de zomertijd een open terras.

De overdracht vindt plaats op de dag voor het Straatfestival Easterbarren, 

Zaterdag tijdens het Easterbarren is iedereen van harte welkom om te genieten van muziek en een hapje en drankje bij de trailer achter en op het terras naast het hotel.

Meerzicht Eastermar2

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen