In het mooie dorp Eastermar runnen wij, Harry en Marijke onze praktijk Solidago. We bieden ieder onze eigen specialisaties aan onder de gezamenlijke noemer: aandacht en zorg voor onze cliënten.

Harry is als gediplomeerd schoonheidsspecialist gericht op de lichamelijke kant en werkt voornamelijk met hotstonemassage enlichaamspakkingen.

Marijke richt zich op de psychische kant en biedt coaching aan met behulp van tarot. Marijke werkt al vele jaren in de psychiatrie en als docent. Leuk om te doen is een cursus in een kleine groep: Kennismaken met de tarotkaarten. Gedurende 5 bijeenkomsten worden alle 78 kaarten besproken en kun je zelf ervaren wat een legging voor je kan betekenen. Marijke biedt ook consulten aan met bloesemremedies.

solidago

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen