In de maanden april en mei wordt de strijd om de rauwkostbokaal gestreden. Vele groente en fruitspecialisten uit heel Nederland zullen hun specialisme op het gebied van rauwkost en salades dagelijks in de praktijk brengen.

De jury heeft in April diverse onaangekondigde bezoeken aan de deelnemende winkeliers gebracht. Bij deze bezoeken is het rauwkost assortiment gecontroleerd op kwaliteit, smaak, originaliteit. Hierbij is gebleken dat Hamstra`s groenten en fruit uit Eastermar op al deze onderdelen zeer goed gescoord heeft.

Daarom is besloten dat deze specialist het certificaat rauwkostbereider zal ontvangen. Tevens is het bedrijf genomineerd voor de RAUWKOSTBOKAAL welke eind mei 2009 zal worden uitgereikt.

Gedurende de maand mei zal de jury telkens onaangekondigd een bezoek brengen aan de genomineerden en een steekproef uit het saladeassortiment nemen. Er wordt wederom gekeurd op kwaliteit, smaak, originaliteit.

De winnaar van de rauwkostbokaal zal eind mei bekend worden gemaakt.

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen