Sinds een aantal maanden is er een commissie waarin afgevaardigden zitten van de gemeente, provincie, dorpsbelangen en nog een aantal belanghebbenden die zich inzetten voor een pontje. Dit pontje zal moeten gaan varen vanaf de hoek bij Klein Zwitserland naar de overkant waar een prachtig natuurgebied opnieuw ingericht is. De voorbereidingen zijn nu zover dat er een ( stichting) bestuur opgericht moet worden zodat er actie ondernomen kan worden om dit project te realiseren. 

Voor het bestuur zijn we op zoek naar mensen die dit verder aan kunnen sturen. Er zijn enkele mensen beschikbaar maar het zou goed zijn dat er vanuit Eastermar ook iemand bereid is om hieraan mee te werken. Is dit wat voor u of weet u iemand laat het ons dan weten.

Namens Doarpsbelang  Atsie Boersma

doarpsbelang logo2014

Kontakt mei Eastermar.nl

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

Naar boven