Contact bestuursleden
Het bestuur van dorpsbelang bestaat uit 5 leden die meestal voor 5 jaar zitting nemen in het bestuur. Het rooster van aftreden is zo vastgesteld dat er altijd sprake is van continuïteit en lopende zaken dus altijd zo goed mogelijk worden afgehandeld. Voor vragen of wensen kunt u rechtstreeks met één van de bestuursleden bellen of mailen.

Bestuurslid Wilma de Vries, voorzitter

Ik woon samen met Marten de Vries op ’t Heechsân sinds maart 2002.  Hiervoor woonden we ruim 21 jaar in het buurtdorp Jistrum. Wij hebben twee kinderen en een kleinkind. Ik werk als leidinggevende/locatiehoofd bij De Zijlen. De Zijlen is een organisatie waar mensen met een verstandelijke beperking kunnen wonen en werken. Daarnaast bied De Zijlen ook ambulante begeleiding bij cliënten die zelfstandig wonen. Met werkplek is in Leek, vanuit hier geef

   
   

ik leiding aan diverse teams. Ik ben in Eastermar met het dorpsbelang in aanraking gekomen bij het vernieuwen van de dorpsvisie, in april 2014 ben ik in het bestuur van dorpsbelang gekomen. Sinds de ledenvergadering van mei 2015 ben ik voorzitter van dorpsbelang. Hiernaast ben ik nog onderdeel van de kerngroep die zich bezig houd met de uitwerking van de vernieuwde visie. Ik was tot voorjaar 2013 3 jaar voorzitter van buurtvereniging ’t Heechsân. Telefoonnummer: 0512-471914 bgg 06 12507181   Mailadres:

wilma de Vries

Bestuurslid Albert Bakker, sekretaris

Ik woon samen met Hannie op de Skoallestrjitte. Onze kinderen Erik en Gemma zijn reeds uitgevlogen.
Ik ben werkzaam bij Hefpunt in Groningen als teammanager van het Klant Contact Center. Hefpunt is het belastingkantoor van de drie noordelijke waterschappen. Prive heb ik o.a. in het bestuur van de voetbalvereniging, de tennisvereniging en de feestcommissie gezeten. Ook ben ik één van de redactieleden van onze dorpswebsite.
Mijn taak in het bestuur van dorpsbelang is het sekretariaat.
Telefoonnummer: 06-29410059
e-mailadres:   

albert Bakker

Bestuurslid:  Atsie Boersma

Ik woon samen met mijn man Jan en drie kinderen op de Seadwei 3. Wij hebben een boerderij waar altijd wel wat te doen is. In het verleden heb ik als verzorgende en als kraamverzorgende gewerkt. Sinds april 2015 zit ik in het bestuur van dorpsbelang en heb een algemene functie. Velen van jullie zullen mij wel kennen van het vrijwilligers werk. B.v. het twee jaarlijkse internationaal dansfestival van Burgum regel ik hier in Eastermar, dit is altijd in juni. Open staan voor anderen en contacten leggen vind ik belangrijk en hoop zo ook voor het dorp wat te kunnen te betekenen.
Tel.nr 0512 471253  of  06-20934215    email:

Atsie Boersma

Bestuurslid: Toop van der Velde

Ik ben getrouwd met Ellie en woon op de Teye Tol. Ik werk voor de kost als applicatiebeheerder bij Benatcaere en als boekhouder bij Atsmaschoon.
Als hobby’s tennis ik en vind ik het leuk om dingen van hout te maken voor het dagelijks gebruik.

 Toop van der Velde

Bestuurslid: Anne-Wieke Postma

Mijn naam is Anne-Wieke Postma.
Van oorsprong kom ik uit Veenwouden, maar sinds 3 jaar woon ik samen met Sytze Taekema op het hof 26.
Ik ben per mei 2017 bij het dorpsbelang gekomen als algemeen bestuurslid. Per mei 2018 zal ik de taken als secretaris overnemen van Albert Bakker.

Ik ben werkzaam bij Noorderbreedte revalidatie als medisch maatschappelijk werker. Als maatschappelijk werker ondersteun ik revalidanten die als gevolgd van ziekenhuisopname niet zelfstandig naar huis kunnen.

U kunt mij bereiken op nummer 06-27490447, of via de email op:

Anne Wieke

Kontakt mei Eastermar.nl

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

Naar boven