IMG 0186

Eastermar, dorp vol verhalen!

De Verhalenkamer is geschikt voor individuele bezoekers en voor kleine groepen


Hier kunt u beroemde en beruchte
volksverhalen uit de Friese Wouden beluisteren, zien en lezen, zowel in het Fries als in het Nederlands

 

Kleinere groepen
De intimieme Verhalenkamer is ook zeer geschikt voor de ontvangst van kleine groepen, zoals een familie-uitje, een personeels-uitje of een gezellig samenzijn met vrienden. Bijvoorbeeld met een verhalenverteller, al dan niet afgewisseld met live muziek. Maar u kunt ook denken aan een High Tea, een verhalendiner, een workshop, een overleg of vergadering, een ... (vult u maar in).
Voor uw groepsuitje stellen wij graag een arrangement naar wens samen. Er zijn vele mogelijkheden in verschillende prijscategorieën.

Rondleiding 'Dorp vol verhalen' / 'Doarp fol ferhalen'
U kunt een ontvangst in de Verhalenkamer ook goed gebruiken als verzamel- en startpunt voor een leuke en informatieve dorpsrondleiding met verhalen door het mooie Eastermar.

Fiets- en wandeltochten
De Verhalenkamer is ook een mooi start- en eindpunt voor een fiets- of wandeltocht door het prachtige coulissenlandschap van de Noordelijke Friese Wouden. Nationaal Landschap ‘de Noardlike Fryske Wâlden’ is een kleinschalig, intiem landschap. De unieke combinatie van landbouwgronden, natuur en cultuurhistorie maakt het zeer geschikt om per fiets of te voet te doorkruisen. In de Verhalenkamer kunt u een gratis papieren routekaart krijgen voor routes met verhalen en achtergrondinformatie.

Openingstijden:
De Verhalenkamer is momenteel bezig met verhuizing. Wij hebben diverse alternatieve adressen in Eastermar waar wij u kunnen ontvangen!
Wij ontvangen u graag op afspraak. Via Iris Rusz kunt u een afspraak maken, mailt of belt u naar , tel: 06 - 24789009.
Belt of mailt u gerust voor een afspraak. Wees welkom in het dorp vol verhalen!

P1020204 kopie

IMG 0235 kopie

IMG 0247 kopie 

Kontakt mei Eastermar.nl

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

Nei boppe